zdravje

Магазин

Анксиозноста и депресијата како последици од долго работење од дома

А1он
Ал Џезира Границата меѓу деловното и приватното е избришана, нема многу физичка активност и социјален контакт, а работниците често се достапни 24 часа на ден.
Магазин

Периодов зголемен бројот Британци затруени од домашен зеленчук

А1он
Кога корона-пандемијата наложи целосен карантин во Велика Британија – најтешко погодената земја во Европа, многу Британци одлучија дома да одгледуваат зеленчук… Тоа, за да си