zatvorski policajci

Македонија

Се проверува со кого комуницирале затворските полицајци на кои им побегна затвореник, тие се задржани во станица

А1он
Дежурен јавен обвинител од Основното јавно обвинителство Скопје во текот на ноќва и утринава издаде повеќе наредби и насоки со цел расчистување на настанот во