vodovod

Македонија

СДСМ: „Водовод Прилеп“ во кафеани решавал проблеми

А1он
СДСМ од Прилеп реагира на, како што велат, расипничкото трошење пари на директорот на „Ј.П. Водовод и Канализација“, Сашо Николоски, во периодот кога прилепчани немаа