vero

Економија

Веро маркетите овозможија брза нарачка и достава на производи со услугата Vero Drive

А1он
Широката палета на производи во Веро маркетите во Скопје отсега е достапна за онлајн-нарачки преку услугата Vero Drive. Со посета на интернет-страницата https://verodrive.vero.com.mk потрошувачите имаат
Македонија

Веро: Со вработената е прекинат менаџерскиот договор поради сериозно прекршување на повеќе правила и процедури

А1он
Веро маркети испратија соопштение во врска со случајот со вработената во оваа компанија. „Веро е социјално одговорна компанија, која е присутна на македонскиот пазар веќе
Економија

Дневник: Веро, Окта и Скопска пивара ги префрлаат парите во Грција

А1он
„Веро, Окта и Скопска пивара ги префрлаат парите во Грција“, пишува „Дневник. Дневник доз­на­ва де­ка син­џи­рот су­пер­мар­ке­ти „Веро“ земал  кре­дит од око­лу 10 ми­ли­о­ни ев­ра