novogodisno paketce

Македонија

АХВ: Засилени контроли на рокот на производите во новогодишните пакетчиња

Орце Костов
Инспекциските служби на Агенцијата за храна и ветеринарство спроведуваат засилени контроли кај операторите со храна пред претстојните новогодишни и божиќни празници. Се проверува дали и