velkovski gjoko

Македонија

Велковски: Милионски криминал во МТСП со социјалната помош

А1он
2.252 незаконски исплаќања биле направени на сметките на корисници на средства за гарантирана минимална помош, со што е направен милионски криминал во МТСП преку злоупотреба
Македонија

Граѓаните да пријават ако се користат возила за партиски активности, побара министерот Ѓоко Велковски

Орце Костов
Техничкиот министер за труд и социјална политика Ѓоко Велковски испратил порака до сите директори на Центрите за социјална работа, Меѓуопштинските центри за социјална работа, Јавните