turizam

Регион

Црна Гора – безбедна туристичка дестинација

А1он
Црногорската полиција соопштила дека државата е безбедна туристичка дестинација, а придонес кон тоа ќе дадат и полицајците од регионот кои ќе учествуваат во заеднички патроли.
Македонија

Наместо на македонски, превод на бугарски јазик

А1он
На официјалната средба на охридските хотелиери и туристички агенции со руски тур оператори, организирана од страна на Агенцијата за поддршка и промоција на туризмот, пред