tolpa

Македонија

Вработените во ЕВН Куманово ги напуштија канцелариите: Загрозена им е безбедноста

Орце Костов
Вработените на КЕЦ Куманово ги напуштија работните места од безбедносни причини и непостоење на услови за работа. „Се до создавање на нормални услови за работа,