tepanje

Македонија

УНИЦЕФ ќе презентира модел за работа со деца жртви на злоупотреба

А1он
Канцеларијата на УНИЦЕФ денеска организира средба со новинари за подобро запознавање со моделот на мултидисциплинарни тимови за работа со деца жртви на злоупотреба и занемарување.