telekomunikacii

Економија

Започнува со работа Албафон – четвртиот мобилен оператор на македонскиот пазар, со префикс 073

А1он
Четвртиот мобилен оператор на македонскиот пазар, Албафоне од денеска почнува со работа. Првата продавница се наоѓа на вториот кат во Трговскиот центар „Сити Галери“, а
Македонија

„Blizoo“ одбележа една година присуство на македонскиот пазар

А1он
Телекомуникацискиот оператор „Blizoo“ денеска во продажниот салон во ГТЦ ја прослави првата година од работењето на македонскиот пазар. Првиот роденден, истовремено со низа настани беше