aeg

Македонија

„Blizoo“ одбележа една година присуство на македонскиот пазар

А1он
Телекомуникацискиот оператор „Blizoo“ денеска во продажниот салон во ГТЦ ја прослави првата година од работењето на македонскиот пазар. Првиот роденден, истовремено со низа настани беше