tehnicki raboti

Македонија

(ВИДЕО) Заев: Ќе се слушнеме со Ципрас откако ќе се решат некои технички проблеми

Кристијан Ландов
Премиерот Зоран Заев истакна дека кога ќе се решат некои технички работи во преговарачкиот процес, тој ќе разговара со грчкиот премиер Алексис Ципрас. „Имаме некои