studenti

Македонија

Од денеска студентите повторно во клупите – стартува академската година

А1он
За повеќе од 17 илјади студенти вво 400 различни студиски програми, на сите јавни и приватни високообразовни установи во Република Македонија почнува новата академска 2012/2013