socijalni stanovi

Економија

Бочварски: Го распишавме јавниот повик за распределба на социјалната зграда во Свети Николе

А1он
Министерството за транспорт и врски денеска го објави јавниот оглас за распределба на 48 станови во социјалната зграда во Свети Николе. Јавниот повик трае 30
Економија

Бочварски: Од утре јавен оглас за распределба на 70 социјални станови во Гостивар

А1он
Социјално ранливите семејства од Гостивар од утре ќе може да аплицираат за стан во социјално станбената зграда. Министерството за транспорт и врски го објавува јавниот
Економија

Бочварски: Од почетокот на 2023 година ќе распределиме 34 социјални станови во Кочани

А1он
Минстерот Бочварски денеска беше во увид на изградба на социјалната зграда во Кочани, каде се градат 34 социјални станови. Тој очекува зградата да биде готова
Македонија

(ВИДЕО) Бочварски: Привршуваме со изградбата на социјалната зграда во Гевгелија

А1он
Социјалната зграда во Гевгелија со која треба да биде решено станбеното прашање на 52 семејства се очекува да биде завршена до април следната година. Низ
Македонија

Завршена социјална зграда во Пробиштиш со 48 станбени единици

А1он
Социјалната зграда во Пробиштип ќе овозможи решавање на станбеното прашање на 48 семејства од социјално ранливите категории на граѓани. Становите се со површина од 35
Македонија

Во тек е изградба на станбена зграда со 29 социјални станови во Велес

А1он
На локација во новиот дел на Велес, веднаш до пругата Велес-Битола до станбениот комплекс „Атлантис“, во тек е изградба на станбена зграда со пет ката
Македонија

Во Виница се градат 36 социјални станови, ќе се инвестира и во градскиот водовод

А1он
Изградбата на првата социјална зграда во Виница се интензивира и се очекува во планираниот период од 18 месеци објектот да биде завршен. Увид во градежните
Македонија

Наредните денови ќе почне изградбата на новата социјална зграда во Струмица

А1он
Јавното претпријатие за стопанисување со станбен и деловен простор деновиве ќе ја започне изградбата на нова социјална зграда за лица во социјален ризик во Струмица.