skopski kliniki

Македонија

На КАРИЛ почина жената од Неготино која била претепана од партнерот

А1он
Почина 46-годишната жена од Неготино која пред пет дена беше претепана од нејзиниот партнер П.Н. (51). Таа била во кома поради тешките повреди и се