rektorat

Македонија

НАкС: Претставки против организаторите на противзаконските избори за ректор на УКИМ

А1он
„Во текот на изминатото деноноќие, на само неколку дена пред закажаните избори за ректор на УКИМ, претседателот, членови и заменици-членови на Универзитетската изборна комисија си
Македонија

(ВИДЕО) Им ги исклучија микрофоните, студентите ја напуштија седницата на Ректоратот

А1он
Четворицата претставници од Студентскиот пленум ја напуштија сеницата на Ректоратот откако им ги исклучија микрофоните во моментот кога се побунија за одлуката на Комисијата за