pranksteri

Македонија

(ВИДЕО) Заев со рускиот амбасадор: Пранковите се приватна работа, а не акти на Русија

Овие пранкови или „фејк перформанси“ кои ми беа направени мислам дека се приватни, а не акти на Руската Федерација, рече премиерот Зоран Заев на отворање
Македонија

Руските комичари за А1он: Го избравме Заев откако почна да ја обвинува Москва

Галена Николовска-Ризвановиќ
Македонија ја избрале поради преименувањето на државата, Путин не успеале да го добијат телефонски, а за разговор со Макрон чекале две години, откриваат за „А1он“ Алексеј