ruski ambasador

Македонија

(ВИДЕО) Заев со рускиот амбасадор: Пранковите се приватна работа, а не акти на Русија

Овие пранкови или „фејк перформанси“ кои ми беа направени мислам дека се приватни, а не акти на Руската Федерација, рече премиерот Зоран Заев на отворање
Македонија

Заев по средбата со рускиот амбасадор: Има потенцијал за подобра економска соработка

Потенцијалите на економската соработка, особено во земјоделството и производството на храна, како и интересот на нашата земја за проширување и унапредување на соработката во сферата