posta

Македонија

Граѓаните незадоволни од поштенските услуги

А1он
Граѓаните забележуваат на брзината на достава на поштенските пратки. Главно ги користат брзата пошта и експрес доставата на новите оператори, покажува истражувањето за задоволството на