posta

Македонија

ВИДЕО: Пожар во зградата на Македонски Пошти во центарот на Скопје

А1он
Пред околу половина час се запали зградата на Македонски Пошти во центарот на градот. Летаат запалени предмети на сите страни. Приодот кон Поштата е блокиран.
Македонија

Граѓаните незадоволни од поштенските услуги

А1он
Граѓаните забележуваат на брзината на достава на поштенските пратки. Главно ги користат брзата пошта и експрес доставата на новите оператори, покажува истражувањето за задоволството на