plostad

Видео Македонија

ВИДЕО: Александар Велики, Олимпија и Филип Втори добија ознаки од грчката историја

Галена Николовска-Ризвановиќ
Tројазични табли на кои пишува дека споменикот е во чест на историска фигура која припаѓа на античката хеленска историја и светското културно наследство, осамнаа денес
Македонија

Се полни плоштадот во Скопје, се чекаат ракометарите

А1он
Жителите на Скопје пристигнуваат на скопскиот плоштад за да ги пречекаат ракометарите на Вардар и да го поздрават европскиот шампион. Ракометарите требаше да пристигнат пред
Македонија

ФОТО: Пропадна камион на плоштад при подготовикте на прославата за шампионската титула

А1он
Пропадна камион на плоштадот Македонија при подготовките на прославата за доаѓањето на РК Вардар. Инаку фонтаната во која пропадна камионот чинеше 2 и пол милиони
Македонија

ВИДЕО: „Бабата за Премиер“ одржа говор на плоштадот „Македонија“

А1он
Бабичката која при последната посета на Хан во Македонија ги искажа своите амбиции да стане премиер на државата и му порача „Фак ју“, денеска одржа