online

Македонија

По дојавите за бомби, учениците имаат еден час да стигнат до дома и да се вклучат на онлајн настава

Орце Костов
Препораките од Министерството за образование и наука за организирање на онлајн настава после дојави за бомби треба да бидат активни од денес откако во неколку
Македонија

Јовановска-Стојановска за онлајн наставата: Ние прво треба да им обезбедиме на децата да бидат среќни

А1он
Во овој момент оптимално решение е да се продолжи со онлајн настава. Оптимално решение ако на прво место ја ставиме пандемијата и да го заштитиме