nikola mladenov

Македонија

Тимот на ИРЛ добитник на наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија

А1он
Тимот новинари од редакцијата на Истражувачката репортерска лабораторија (ИРЛ) ја доби наградата „Никола Младенов 2020“ за Најдобра истражувачка сторија за серијалот текстови на тема „Пандемско
Македонија

МИМ ќе ја додели наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија

А1он
Македонскиот институт за медиуми (МИМ) денеска ќе ја додели наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија во 2018 година. Свеченоста за доделување на наградата ќе
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ: Заев бесрамно лажел за смртта на Никола Младенов

А1он
Никола Младенов не бил убиен. Тогашните органи на истрагата не прикривале никого. Напротив, професионално ја завршиле работата и ја утврдиле фактичката состојба. Ова на денешната
Македонија

МИМ ќе ја додели наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија

А1он
Македонскиот институт за медиуми денеска ќе ја додели наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија во 2017 година. На годинашниот конкурс се пријавиле 38 автори,
Македонија

Доделена наградата „Никола Младенов“ за 2016 година

А1он
Македонскиот институт за медиуми традиционално по шеснаесетти пат денеска ја додели наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија во 2016 година. Добитници на првата награда
Македонија

МИМ ќе ја додели наградата „Никола Младенов“

А1он
Македонскиот институт за медиуми денеска ќе ја додели наградата „Никола Младенов“ за најдобра истражувачка сторија во 2016 година. На годинашниот конкурс се пријавиле 39 автори