neprooden pat

Македонија

ВИДЕО: Поради лични интереси и партиски ургенции, 13-годишната Јована не може да излезе од својот дом

Виктор Јованов
13-годишната Јована од Кавадарци покрај отежнатото движење и шесте операции на ногата има дополнителен проблем да излезе од својот дом. Патот кој води до семејната