motociklist

Македонија

Во јули и август санкционирани 1.529 мотоциклисти, 326 немале возачка

А1он
Секторот за сообраќајни работи во Одделот за униформирана полција при Бирото за јавна безбедност, во координација со организационите единици за контрола и регулирање на сообраќајот