marko bislimoski

Економија

Бислимоски: Топланите подготвени за грејната сезона, во Скопје нови 1.000 приклучоци

А1он
БЕГ, ЕСМ Енергетика и Скопје Север ги имаат направено сите неопходни подготовки за старт на грејната сезона и се целосно подготвени и не очекуваат никакви