manchevski

Македонија

Манчевски го отвори меѓународниот натпревар за роботика и вештачка интелигенција „RoboMac-2020“

А1он
Министерот за информатичко општество и администрација, Манчевски им посака успех и многу иновативни решенија на студентите на ФЕИТ кој го организираше меѓународниот натпревар за роботика
Македонија

Манчевски во Брисел: Следен чекор е избор на Влада којашто ќе ги исполни итните реформски приоритети

А1он
Потпретседателот на СДСМ и пратеник во Собранието на Р.Македонија, Дамјан Манчевски, во текот на вчерашниот ден оствари посета на Европскиот Парламент. Манчевски присуствуваше на заедничкиот