makpetrol

Спорт

Игор Стефановски-Иџе во партнерство со „Макпетрол“ до врвни резултати на европските авто-трки

А1он
Македонскиот автомобилски шампион Игор Стефановски-Иџе и „Макпетрол“ ја продолжија долгогодишната соработка со цел достигнување уште подобри резултати во европските натпреварувања. Стефановски викендов во Франција беше
Економија

Обновена и пуштена во употреба бензинската станица на „Макпетрол“ во Свети Николе

А1он
Како најголем дистрибутер на нафтени деривати во државата, компанијата секогаш се труди на своите потрошувачи да им осигура квалитетни, сигурни и економични нафтени производи. Токму
Економија

„Макпетрол“: Цената на природниот гас за февруари ќе биде за 40 отсто пониска

А1он
Согласно договорот помеѓу „Макпетрол“ АД Скопје и „Гаспром експорт“, како и движењето на цената на природниот гас на светските берзи, „Макпетрол“ АД Скопје ги известува
Економија

„Макпетрол“: Не сакаме да бидеме параван во тендери за гас што фаворизираат една компанија

А1он
И покрај големите најави за либерализација на веќе либерализираниот пазар со природен гас, изминатиов период сме сведоци на фаворизирање на една компанија при набавката на
Економија

Макпетрол: Пресметките докажуваат дека државата ќе плати повеќе од еден милион евра за набавката на природен гас

А1он
Повеќе владини претставници и директорот на АД „ЕСМ“ изминатиов период во јавноста изнесоа низа невистини во врска со повикот за набавка на природен гас, во
Економија

„Макпетрол“ нема да увезува и испорачува природен гас до потрошувачите

А1он
Поради чувствителноста на ситуацијата и јавниот интерес на оваа тема, „Макпетрол“ АД Скопје ја известува јавноста дека од 1 јануари 2023 година, Компанијата нема да
Економија

Макпетрол: Намалување на цените на природен гас и метан за декември

А1он
Согласно договорот помеѓу „Макпетрол“ АД Скопје и „Гаспром експорт“, како и движењето на цената на природниот гас на светските берзи, „Макпетрол“ АД Скопје ги известува
Економија

„Макпетрол“ ги намали цените на природниот гас и на CNG

А1он
Согласно договорот помеѓу „Макпетрол“ АД Скопје и „Гаспром експорт“, како и движењето на цената на природниот гас на светските берзи, „Макпетрол“ АД Скопје ги известува