ljubica janceva

Македонија

(ВИДЕО) Јанчева: Поднесовме иницијатива за вонредна седница на Советот на Град Скопје за помош за настраданите во несреќата во Бугарија

А1он
Координаторката на советничката група на СДСМ во Советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, во лично име и во име на советничката група на СДСМ, ДУИ
Македонија

(ВИДЕО) Јанчева: Се потврди дека ВМРО-ДПМНЕ и Левица се исто

А1он
Претседателката на советот на Град Скопје, Љубица Јанчева, изјави дека најавеното формирање на мнозинство во Советот на Град Скопје што денес го најавија ВМРО-ДПМНЕ и