lizing

Економија

Национални шуми за 712.000 евра ќе купи 20 теренци на лизинг

Орце Костов
Државното претпријатие „ЈП Национални шуми“ на лизинг ќе набави 20 нови теренски возила за потребите на своите вработени, а тоа ќе го чини над 700.000
Економија

Владата со одлуки за олеснувања на лизингот и потрошувачките кредити за време на вонредната состојба

А1он
На последната седница, Владата донесе Уредба со законска сила за примена на Законот за заштита на потрошувачите при договори за потрошувачки кредити за време на