kukja

Видео Македонија

(ВИДЕО) Напнато во Кисела вода: се руши куќата-лепенка со полициска интервенција

Габриела Димковиќ-Мишевска
Со полициска асистенција и приватно обезбедување започна рушењето на куќата -лепенка на улицата Димо Хаџи Димов во Кисела Вода. По неуспешниот обид да се спречи
Магазин

Хрватска вила од 19. век се продава за 1,6 милиони евра

А1он
Вилата на австрискиот витез Вагнер во Самобор, близу Загреб, изградена во 19. век, е ставена на продажба на познат хрватски огласник. Цената изнесува 1,6 милиони