kovid merki

Македонија

Туристички водичи, организатори на настани, фитнес центри, одморалишта и игротеки ќе добијат парична помош од Владата

А1он
Владата на денешната редовна 86-та седница го разгледа извештајот за спроведениот јавен повик за финансиска поддршка на лиценцирани туристички водичи и донесе одлука да се