koka-kola

Магазин

„Поздравата“ Кока-Кола стигнува во Европа

А1он
Компанијта „Кока-Кола“ во септември на британскиот пазар ќе ја промовира новата „поздрава“ верзија на овој светски популарен газиран пијалак наречена Кока-Кола Лајв. Новата Кока-Кола содржи
Магазин

Французите ќе купуваат „Кока-кола“ со своето име

А1он
Глобалниот гигант за производство на безалкохолни пијалоци, американската компанија „Кока-кола“ на францускиот пазар ќе лансира ограничена серија од 800 милиони „именувани“ шишиња со нејзиниот најпознат пијалок.