klinika za ocni bolesti

Македонија

Клиниката за очни болести наплатила 65.000 евра помалку за болничко лекување од 1.579 пациенти, утврдија ревизорите

Орце Костов
Државниот завод за ревизија изврши ревизија на финансиските извештаи заедно со ревизија на усогласеност на Јавната здравствена установа Универзитетска клиника за очни болести за 2022
Македонија

Клиника за очни болести до СДСМ: Доволно се грижевте за здравјето на пациентите, оставете го тоа на нас

А1он
Универзитетската клиника за очни болести по четврти пат ги демантира пласираните невистини од страна на една мала политичка партија во опозиција, реагираат од клиниката за
Македонија

Клиника за очни болести: И 100 пати изречена, невистината од СДСМ нема да стане вистина

А1он
Универзитетската клиника за очни болести Скопје повторно ги отфрла изнесените невистини за состојбата во здравствената институција наведени во соопштението на СДСМ, реагираат од Клиниката. Од