katica janeva

Македонија

Јанева денеска стапува на функција

А1он
Советот на јавни обвинители пред полноќ едногласно ја избра Катица Јанева за специјален јавен обвинител. Тројца од членовите зедоа збор и ја образложија нејзината биографија