kanaderi

Македонија

Максути: Трите противпожарни авиони се функционални

А1он
Директорот на Дирекцијата за заштита и спасување, Беким Максути истакна дека трите противпожарни авиони се функционални и спремни за гасење пожари во летниот период. Тој