Nikolic

Регион

Николиќ не се откажал од идејата за канал Морава-Вардар до Солун

А1он
Претседателот на националниот совет на Србија за соработка со Кина и со Русија, Томислав Николиќ денеска во разговор со министерката за градежништво, сообраќај и инфраструктура,
Регион

Николиќ: Се надевам дека Србија и Република Српска ќе бидат едно

А1он
Српскиот претседател во заминување Томислав Николиќ денеска изјави дека искрено се надева оти Србија и Република Српска „еден ден ќе бидат едно“. – За среќа,
Регион

„Блиц“: Москва подготвена да ја финансира кампањата на Николиќ

А1он
За својата кандидатура на претседатлските избори во Србија, актуелниот српски претседател Томислав Николиќ ја има поддршката на Москва, тврди белградскиот весник „Блиц“. Електронското издание на
Регион

Николиќ: Интегритетот да го пречкртаат

А1он
Официјален Белград очекува од Европската комисија во стратегијата за проширување на Европската унија да ја преформулира реченицата за почитување на „територијаниот интегритет на Косово“. Претседателот