jp komunalno pretprijatie

Македонија

Фризери и автолимари членуваат во управни одбори на јавни претпријатија

А1он
Малкумина знаат дека на пример, во Јавното комунално претпријатие – Петровец во Управниот одбор членува работи фризер со средно образование со претходно искуство како шофер