jakov

Македонија

Реакција на Тивериопол: Се врши притисок и линч врз епископот Јаков

А1он
Притисок и нарачан линч најпрво врз епископот Јаков, Струмичката Православна Епархија, Елеуса Фондација и врз сите здруженија и одважни родители што си ги сакаат децата,
Македонија

(ВИДЕО) Г. Јаков: Имаме должност да ги заштитме децата и семејството

А1он
Епископот Стобиски г. Јаков во денешното видео-обраќање до јавноста по повод Сенародниот Собир против законот за родова еднаквост и матична евиденција на 29 јуни пред