strumicka eparhija

Македонија

Реакција на Тивериопол: Се врши притисок и линч врз епископот Јаков

А1он
Притисок и нарачан линч најпрво врз епископот Јаков, Струмичката Православна Епархија, Елеуса Фондација и врз сите здруженија и одважни родители што си ги сакаат децата,