gasovod vodno

Македонија

(ВИДЕО) Ана Петровска: Не знам што презеле од Технолаб, се дистанцирам од студијата за гасоводот на Водно

А1он
Кандидатката за градоначалник на Град Скопје, Ана Петровска повторно се огради од Студијата за гасоводот на Водно, откако беше посочена како една од експертите кои
Македонија

Гасовод на Водно: Ана Петровска никогаш не се огради и не реагираше, ниту како ангажиран експерт, ниту како државен секретар

А1он
Секој експерт што бил ангажиран во изработка, во овој случај на Студијата за гасоводот има одговорност. ‘Технолаб’ ја ангажирале Петровска како надворешен експерт и сите
Македонија

(ВИДЕО) Петровска: Сум учествувала во дел од Студијата за гасоводот, ама не застанав целосно

А1он
Кандидатката за градоначалник на Скопје, Ана Петровска, по објавата на Студијата за оцена на влијанието врз животната средина на проектот Гасоводот на Водно од 2011
Македонија

Макрадули ја демантира Петровска: Таа е една од авторките на Студијата за гасоводот во 2011 година, зад очите на јавноста

А1он
Јани Макрадули кој вчера беше посочен од кандидатката за градоначалник на Град Скопје, Ана Петровска дека тој го водел проектот за гасовод на Водно, реагира