Elmi Aziri

Видео Македонија

Чаша во глава – во Собрание најмногу настрада пратеник од Алијанса

Анита Петровска Рајковиќ
Пратеникот на Алијанса за Албанците Елми Азири го извлече најдебелиот крај при денешната тепачка во Собранието. Како што се гледа на видеото, кога претседателот на
Македонија

Алијанса за Албанците: Сведоци сме дека судството и политиката се во заемна соработка

А1он
Специјалното јавно обвинителство беше последната надеж во државата дека еднаш засекогаш ќе почне судството да се дели од политиката и ќе биде професионално тело кое