drvokradci

Македонија

Шумската полиција во Штип за 10 дена фати две групи дрвокрадци

А1он
Припадниците на шумската полиција деновиве откриле две групи дрвокрадци во близина на Штип, кои за транспорт на огревното дрво користат стари возила без регистерски таблички.
Македонија

Запленети возила на дрвокрадци се продаваат како старо железо

А1он
Агенцијата за управување со одземен имот на јавна лицитација како старо железо продаде 267 запленети стари возила и 117 запрежни коли без употреблива вредност за