dogradba

Македонија

Договорена е доградба на минарето во Охрид, Заев негира

Кристијан Ландов
Минарето на џамијата во охридската чаршија ќе се гради, а институциите ќе ги издадат потребните дозволи што недостигаат, дознава „А1 он“ од извори во локалното