deponija butel

Видео Македонија

ВИДЕО: Пропадна акцијата за чистење на депонијата, Бутел и натаму се дави во ѓубре

Габриела Димковиќ-Мишевска
Купишта ѓубре, градежен шут, но и стар мебел и санитарија од бањи сè уште стојат натрупани на депонијата во Бутел, која уште летово требаше да
Македонија

Се чисти депонијата во Бутел

А1он
Инспекторатот на Град Скопје во соработка со МВР, јавното претпријатие „Комунална хигиена“ и јавното претпријатие „Улици и патишта“ денеска почнуваат акција за расчистување на дивата