rascistuvanje

Македонија

Се чисти депонијата во Бутел

А1он
Инспекторатот на Град Скопје во соработка со МВР, јавното претпријатие „Комунална хигиена“ и јавното претпријатие „Улици и патишта“ денеска почнуваат акција за расчистување на дивата