butel deponija

Видео Македонија

ВИДЕО: Пропадна акцијата за чистење на депонијата, Бутел и натаму се дави во ѓубре

Габриела Димковиќ-Мишевска
Купишта ѓубре, градежен шут, но и стар мебел и санитарија од бањи сè уште стојат натрупани на депонијата во Бутел, која уште летово требаше да