centri za socijalna rabota

Македонија

Мизрахи повторно ги назначи кадрите на ВМРО-ДПМНЕ за директори на социјалните центри

Мери Јордановска
Иако Владата ја поништи одлуката, техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи, попладневно околу 17 часот повторно ги назначила истите директори на центрите
Македонија

ВМРО-ДПМНЕ ќе ја тужи Царовска за поставувањето в.д. директори на центрите за социјална работа

Мери Јордановска
Ескалира ситуацијата во Министерството за труд и социјална политика, откако техничката министерка за труд Рашела Мизрахи именуваше нови директори на шест центри за социјална работа
Македонија

Мизрахи и Шкријељ се судрија околу директорите на центрите за социјални работи

А1он
Техничката министерка за труд и социјална политика Рашела Мизрахи преку денешниот обид за разрешување на неколку в.д. директори директно сака да ги партизира Центрите за