caca nikolovska

Македонија

Цаца Николовска: Состојбата со уставните измени е однос на Северна Македонија со ЕУ, а не со Бугарија

А1он
Состојбата во која во моментов се наоѓа Северна Македонија во однос на уставните измени е однос меѓу државава и Европската Унија, а не Бугарија. Значи,
Македонија

Николовска: Заврши расправата по Деловникот, ќе го гласаме идниот петок

А1он
Претседателката на работната група за подготвување на предлог-иницијатива за потребата од уставни измени и поранешна судијка Маргарита Цаца Николовска, по завршувањето на денешниот состанок на
Македонија

Гордан Калајџиев и Цаца Николовска ќе вршат надзор врз прислушувањето

А1он
Комисијата за избори и именувања одлучи да се објави оглас за избор на тројца членови за граѓанскиот совет за надзор над Опеативно-техничката агенција (ОТА) која
Македонија

Цаца Николовска: Неприфатливо е прислушувањето на телефоните во обвинителството

А1он
За претседателката на Институтот за човекови права и поранешна судијка во Европскиот суд за човекови права во Стразбур, Маргарита Цаца Николовска, најновиот случај со прислушувани