bombardiranje

Регион

3-годишната Милица загина од шрапнел во сопствениот дом – за 78 дена, 79 деца жртви на бомбардирањето

Анита Петровска Рајковиќ
На денешен ден во 1999 година почна НАТО агресијата врз СРЈ. Бомбардирањето официјално започна во 19 часот и 55 минути, а на мета прво беше